Skip to content

Wie zijn wij?

Emiel Kollof is een 42-jaar oude metalhead. Zijn interesses liggen  bij rotzooien met technologie, middeleeuws reenactment, het produceren van kolereherrie met zijn band RÁN en het spelen van computergames. Hij is op 1 September 2015 overgestapt van roken naar dampen. Inmiddels bouwt hij zijn eigen coils en wicks, en probeert actief mensen over te laten stappen. Zo heeft hij veel van zijn vriendjes, vriendinnetjes en familie over laten stappen. Emiel zal je laten zien hoe hij coils bouwt en wicked, zal je het fijne uitleggen over technologische dingen die te maken hebben met dampen, en flink ranten over onderwerpen zoals de TPD enzo.

Loes van Opzeeland

Loes van Opzeeland is een 32-jaar oude goth/metal chick. Zij begon anderhalve week na Emiel te dampen omdat ze toch even de kat uit de boom wou kijken. Toen ze zag dat Emiel niet meer taalde naar sigaretten ging ze ook over. Loes houd van kleding maken, zichzelf mooi kleden, burlesque, tekenen, reenactment, lekker eten maken, en e-liquids met kaneel en theesmaken. Loes zal je van alles vertellen over wat ze van smaakjes vind, wat je lekker kunt mengen, en ze heeft ook een uitgesproken mening over dingen.

Ergens in een metal bar in Gran Canaria…

Het idee voor Lucy Scarlett kwam van Loes. Omdat het Loes haar idee was, besloot Emiel een wat ouder domein dat hij had liggen te gebruiken voor deze site. Lucy Scarlett is de burlesque-naam van Loes en in een grijs verleden blogde ze zelf hier. En zo is Lucy Scarlett – In de wolken geboren. Samen zijn ze een goed op elkaar ingespeeld duo dat zichzelf niet al te serieus neemt, maar zeker wel serieus kan zijn als het moet. Loes en Emiel zijn trouwens al 9 jaar gelukkig getrouwd.