map[]

Dampwijzer 2017 – Antwoorden – D66

D66 had het erg druk, maar ze hadden wel tijd om Loes haar vraag te beantwoorden wat ze van de e-sigaret vinden. Helaas slikken ze de RIVM-onzin als zoete koek en stellen ze de damper gelijk aan een sigaret. Ze hebben liever dat we blijven roken. Hun antwoord:

Hi Loes, dank voor je vraag aan ons.
Jammer dat je niet al eerder antwoord hebt gekregen. D66 heeft onlangs nog een wet in de Tweede Kamer gesteund die de e-sigaret gelijk stelt met de gewone sigaret, daarbij moet je denken aan ontmoediging en de zichtbaarheid. Steeds meer onderzoeken hebben aangetoond dat de e-sigaret schadelijker is dan in eerste instantie werd gedacht, daar is nu het beleid op aangepast. Maar wij begrijpen ook dat het voor veel mensen in ieder geval een stap in de goede richting is! Ik hoop dat dit een antwoord is op je vraag!

Lucy Scarlett Written by:

Lucy Scarlett is de motor achter deze website.

comments powered by Disqus