map[]

Contact met politieke partijen poging twee

Wat heb ik mij op mijn nek gehaald.

Twee weken geleden alle partijen gemaild met de vraag hoe ze over dampen denken. Veel hebben nog niet geantwoord. Dus dan maar toch via FB. Ik heb de partijen die nog niet gereageerd hadden het onderstaande bericht gestuurd.

Goede morgen

Ik ben voor mijn vlog aan het uit zoeken hoe de verschillende politieke partijen denken over de elektrische sigaret en dampen.

Ik had hier ook al een mail over gestuurd en aangezien ik nog geen antwoord heb ontvangen probeer ik het via deze weg.

Graag wil ik weten: wat is het algemene standpunt van uw partij omtrent de e-sigaret en vind u de e-sigaret een goed middel om te stoppen met roken?

Alvast bedankt voor uw tijd

MVG
Loes

Veel partijen kan je gewoon een PM sturen maar sommige niet. CU, SGP, VNL en SP niet. SP gelukkig wel een Delftse pagina dus daar maar de vraag naar gestuurd.

Groen links had een chatbot van wie ik een ander email adres kreeg. Daar maar een mail naar gestuurd.

De VVD reageerde erg snel met de vraag wanneer ik de mail had gestuurd en waarheen. Er werd excuses aan geboden en ze gaan opzoek naar de mail en antwoorden. Dat vind ik wel netjes.

D66 reageerde ook snel en gaf ook gelijk antwoord.

Ik denk dat ik vanmiddag mijn telefoon op stil zit als ik aan het werk ben.  Hopelijk antwoorden de partijen deze week zodat we a.s. weekend een gebalanceerde blog kunnen maken.

 

 

Lucy Scarlett Written by:

Lucy Scarlett is de motor achter deze website.

comments powered by Disqus